Κουφώματα PVC

 
 

 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC
Καλλέργης | Σιδηροκατασκευές & Κουφώματα Πάρος - Αντίπαρος
 
Στην εποχή μας τα συνθετικά κούφωμα - pvc αποτελούν την καλύτερη επιλογή για σύγχρονα και λειτουργικά σπίτια με σεβασμό στο περιβάλλον και εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι 100% ανακυκλώσιμα, ενώ χαρακτηρίζονται για τον υψηλό δείκτη θερμομόνωσης, καθώς και τη μεγάλη αντοχή τους στο χρόνο.

Επιπλέον, απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, ενώ αναβαθμίζουν το αισθητικό αποτέλεσμα μέσα από την επιλογή ευρείας ποικιλίας χρωμάτων που παρέχουν.

Η επιχείρησή μας “Καλλέργης” η οποία εδρεύει στην Πάρο, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο, κατασκευάζει και τοποθετεί συνθετικά κουφώματα - pvc υψηλής αντοχής και αισθητικής που μπορούν να ικανοποιήσουν με συνέπεια τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

 
 
Επιθυμωντας την άψογη εξυπηρέτησή σας φροντίζουμε από την αρχή ώστε να είστε ενήμεροι για το τελικό κόστος της κατασκευής, το χρόνο παράδοσης του έργου και φυσικά τα απαραίτητα πιστοποιητικά εγγυήσεων που θα συνοδεύουν τα παραγόμενα προϊόντα.

Η συνεχής παρακολούθηση των εργασιών, εγγυάται την παράδοση του έργου σύμφωνα με το σχεδιασμό, την μελέτη και στο χρονοδιάγραμμα που είχε συμφωνηθεί.

Κύριο μέλημά μας είναι η ποιότητα των κατασκευών μας να ανταποκρίνεται και να καλύπτει όλες τις πιθανές λύσεις που υπάρχουν όταν αποφασίζετε να επιλέξετε κουφώματα για την οικίας σας. 

Πραγματοποιούμε δωρεάν μελέτη στο χώρο σας, εξυπηρετώντας με συνέπεια και επαγγελματισμό την Πάρο και την Αντίπαρο.
 

 
- ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC -
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη και να σας
προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη.